top of page

Snowboarden

collage snowboarden.jpg

Boarden bij Ski-Mere

Ga je voor het eerst Snowboarden? Neem dan alvast lessen op de indoor-skibanen van Ski-Mere. De rollerbaan is uitermate geschikt om de techniek onder de knie te krijgen, zodat je niet de eerste dagen van je vakantie op je billen in de sneeuw zit!

Snowboarden kan vanaf 8 jaar.

Snowboarden

Kun je al snowboarden? Neem dan een aantal lessen om weer feeling te krijgen voor het boarden of om je conditie op te krikken zodat je straks weer vol energie heerlijk op de piste staat! Onze rollerbaan is een ideale voorbereider voor jouw wintersport!

Uitproberen of het snowboarden iets voor jou is? Neem dan eerst een proefles!

fr181201-0439.jpg

Losse les, lespassen of een seizoenspas

Je kiest voor een losse les of een lessen pas, zodat je zeker weet dat jouw conditie en techniek goed genoeg zijn voor je vakantie.

Wil je het hele jaar/seizoen door trainen neem dan een seizoenspas

 

Een helm dragen op de rolpiste is verplicht. 

Snowboardmateriaal (snowboard, schoenen en helm), het gebruik van de piste en een privé skileraar zijn inbegrepen bij de lesprijs. Eigen schoenen of helm mag je natuurlijk meenemen.

Kledingadvies: Het is niet koud in de hal, dus warme skikleding is niet nodig; een lange broek die lekker zit en een shirt met lange mouwen is aan te raden.  

Klaar met je les of training? In onze gezellige loungehoek is heerlijke koffie te krijgen of chocolademelk met slagroom. Zo kom je alvast in vakantiestemming én het is natuurlijk gewoon gezellig. 

Op de Rollerbaan sta je maximaal met z’n drieën en je instructeur staat naast, voor of op de baan. Zo word je bijgestuurd en kun je optimaal aan je techniek werken.  

 

Na 10 minuten wissel je om, kun je even bijkomen en opladen voor de volgende 10 minuten. Ook is het leuk om naar anderen te kijken die op de baan staan; hier leer je van!

Doordat je snowboard leraar dichtbij staat krijg je directe feedback, die je meteen kunt toepassen. Daarbij is het veilig omdat de snowboard leraar direct kan ingrijpen als je onverhoopt toch valt. 

bottom of page