Snowboarden

Boarden bij Ski-Mere

Ga je voor het eerst Snowboarden? Neem dan alvast lessen op de indoor-skibanen van Ski-Mere. De rollerbaan is uitermate geschikt om de techniek onder de knie te krijgen, zodat je niet de eerste dagen van je vakantie op je billen in de sneeuw zit!

Snowboarden kan vanaf 8 jaar.

Snowboarden

Kun je al snowboarden? Neem dan een aantal lessen om weer feeling te krijgen voor het boarden of om je conditie op te krikken zodat je straks weer vol energie heerlijk op de piste staat! Onze rollerbaan is een ideale voorbereider voor jouw wintersport!

Uitproberen of het snowboarden iets voor jou is? Neem dan eerst een proefles!

Lespakket of losse lessen

Je kiest voor voordeelcursus of losse lessen, zodat je zeker weet dat jouw conditie en techniek goed genoeg is voor je vakantie. Wil je het hele jaar door boarden kies dan voor een van de abonnementen.

 

Een helm dragen op de rolpiste is verplicht. 

 

Snowboardmateriaal (snowboard, schoenen en helm), pistegebruik en een privéleraar is inbegrepen bij de lesprijs. Eigen schoenen mag je natuurlijk meenemen.

Het is niet koud in de hal, warme skikleding dragen is niet nodig. Een lekker zittende lange broek en een lange mouwenshirt is aan te raden. 

Klaar met je les of training? In onze gezellige loungehoek is heerlijke koffie te krijgen of chocolademelk met slagroom. 

Zo kom je alvast in vakantiestemming!

  • White Google Places Icon
  • Facebook Social Icon

Alle rechten voorbehouden ® 2018 - Ski-Mere B.V.

Ski-Mere, Televisieweg 81-2, 1322 AK Almere, Info@ski-mere.nl, tel 06 29 39 58 94, Privacy statement