top of page

Kennismakingsles

Tarieven Kennismakingsles 2.jpg

Kennismakingsles

Wil je ervaren hoe het is om op een indoor rolpiste te skiën/snowboarden? Boek dan een kennismakingsles.

Er zijn kennismakingslessen voor volwassenen en voor kinderen. Tijdens de kennismakingsles krijg je uitleg over het ski- of snowboardmateriaal en hoe dit kan worden afgesteld. 

Je krijgt een uur les van een van onze ervaren leraren, in dat uur wissel je om de 7,5 minuten met ander cursisten waardoor je feitelijk 30 minuten aan het skiën of snowboarden bent en het andere half uur leert door te kijken naar ander cursisten.

 

Indien je al ervaring hebt, gaat de leraar snel door de eerste lesstof heen. Veiligheid staat hier wel bij voorop.

Tarieven

€ 25,-

Alle lessen zijn inclusief materiaal, gebruik rolpiste en leraar

Tot nader order hanteren wij Corona maatregelen die wij conform de richtlijnen vanuit het RIVM en het NOC.NSF up to date houden.

De overige voorwaarden vind je hier.

Kinderen

Ski-Mere biedt ook kennismakingslessen aan voor kinderen. Al denken we dat de meer-weeksecursussen voor kinderen beter werkt. Het leereffect is het grootst als kinderen een aantal weken achter elkaar komen skiën. Daarnaast is het voor de kinderen ook fijn om wekelijks met hetzelfde groepje en meestal dezelfde leraar te lessen. 

Het komt bijna nooit voor, maar mocht je kind de eerste les uit de eerste cursus gevolgd bij Ski-Mere écht niet leuk vinden, dan kun je de rest van de cursus annuleren. Wij restitueren dan het cursusgeld minus de kosten voor de eerste les.

 

Mocht je kind bij twijfel toch doorgaan en de tweede les wederom niet leuk vinden, dan kun je de cursus alsnog annuleren. Wij restitueren dan het cursusgeld minus de kosten van de eerste twee lessen. De annulering dien je zelf door te geven via info@ski-mere.nl op de dag waarop de betreffende skiles heeft plaatsgevonden. Vermeld hierbij alsjeblieft ook het rekeningnummer waarop het bedrag teruggestort mag worden. Deze regeling is alleen van toepassing op onze cursussen met 1 les per week. Let op; wij rekenen € 10,- annuleringskosten.

bottom of page