top of page

ANVR Annuleringsvoorwaarden Dutchweek

DutchweekTravelskilogoJPG.jpg
Direct boeken

ANVR
Annuleringsvoorwaarden

Indien de geldende reisovereenkomst door de groep of individuele reiziger in de groep wordt geannuleerd, brengt Snowtime Travelski de groep/reiziger naast eventueel verschuldigde reserveringskosten de volgende annuleringspercentages in rekening (zie aanvullende annuleringsvoorwaarden op www.travelski.nl).

🔸 tot de 42e dag vóór de aankomstdag (exclusief): de aanbetaling;

🔸 vanaf de 42e dag (inclusief) tot de 28e kalenderdag vóór de aankomstdag (exclusief): 35% van de reissom;

🔸 vanaf de 28e dag (inclusief) tot de 21e kalenderdag vóór de aankomstdag exclusief): 40% van de reissom;

🔸 vanaf de 21e dag (inclusief) tot de 14e kalenderdag vóór de aankomstdag exclusief): 50% van de reissom;

🔸 vanaf de 14e dag (inclusief) tot de 5e kalenderdag vóór de aankomstdag (exclusief): 75% van de reissom;

🔸 vanaf de 5e dag (inclusief) tot de aankomstdag (exclusief): 90% van de reissom;

🔸 op de aankomstdag of later: de volledige reissom.

Deel annulering

Indien een reiziger uit de groep (reisgenoot) zijn aandeel in de reisovereenkomst voor een gezamenlijk verblijf in een accommodatie annuleert, dan is hij annuleringskosten verschuldigd conform de bovenstaande annulerings- voorwaarden.

Indien de groep of de betreffende reisgenoot een annuleringsverzekering heeft afgesloten, dan zijn de verschuldigde annuleringskosten mogelijk bij zijn annuleringsverzekering te verhalen.

Het is de groep of reiziger toegestaan een vervanger te zoeken die de volledige annuleringskosten overneemt. Ski-Mere en Travelski dienen van deze vervanger tijdig op de hoogte te worden gesteld; naam, geboortedatum en overige noodzakelijke gegevens. Vanaf 1 maart worden hier wijzigingskosten voor berekend van EUR 15,- per wijziging.

Voorwaarden definitieve boeking

Nadat Ski-Mere alle gegevens heeft ontvangen en deze zijn verwerkt in een gezamenlijk document van Dutchweek Travelski en Ski-Mere is de boeking definitief.

De officiële bevestiging van de definitief geboekte appartementen/kamers ontvangt de groepsvertegenwoordiger in de vorm van een reisbevestiging/factuur met daarop de betalingsvoorwaarden. Na ontvangst van dit document dient de aanbetaling dient binnen 10 werkdagen voldaan te worden. Mocht de aanbetaling niet binnen dit termijn zijn voldaan, behoudt Travelski het recht de boeking te annuleren.

 

Travelski is lid van de ANVR en hanteert de ANVR reis- en boekingsvoorwaarden voor pakketreizen. In verband met de ANVR, SGR(Z) en Reisbureauregeling is de factuur gericht aan de eindklant. Echter, deze wordt in PDF naar de groepsvertegenwoordiger gestuurd. De groepsvertegenwoordiger is verantwoordelijk voor de verzending naar de eindklant. De eindklant dient de reservering via de betaallink in bijgevoegde mail rechtstreeks aan Travelski te betalen. Betalingen worden bijgehouden in het gedeelde Excel document.

bottom of page