Wintersportreis Dutchweek Snowtime

ed8d7d1c-96cf-4a44-b62e-c8e2fad8051c.jpg

Wintersport in de meivakantie

Al vele jaren wordt er rond de meivakantie de Dutchweek Snowtime wintersportreis georganiseerd. Als nog relatief nieuwe, maar zeer professionele skischool vinden wij van Ski-Mere dat ook wij een reis moeten organiseren naar de sneeuw. De Dutchweek is daar bij uitstek geschikt voor. Deze superleuke sneeuwweek is namelijk meer dan een gewone wintersportvakantie. Het is een groots evenement waar natuurlijk skiën en snowboarden centraal staat, maar ook het relaxen, zonnen en de nodige après ski. (indien mogelijk).

De reis organiseren we samen met Snowtime.

Ooit begonnen als een vriendenclub van fanatieke skiërs en snowboarders behoort de Dutchweek Snowtime nu tot een van de meest populaire wintersportvakanties van Nederland waar iedereen welkom is! Jong, oud, vrienden en families, iedereen is welkom tijdens de oerhollandse week in het sneeuwzekere Val Thorens.

Ga je met ons mee 30 april t/m 7 mei 2022

Aantrekkelijk geprijsd

Ski-Mere beschikt deze week over diverse appartementen in de accommodatie Les Balcons in Val Thorens met een aantrekkelijk tarief.  Alle weekarrangementen zijn inclusief een liftpas van 7 dagen, waar je als Ski-Mere gast maar 6 dagen voor hoeft af te rekenen. De toegang tot de après-ski feesten (indien mogelijk) is gratis.

Ski- en Snowboardlessen

Je kunt zowel als beginnende skiër dan wel als vergevorderde onze lessen en trainingen in Val Thorens volgen, zo kun je het geleerde in de praktijk brengen én nog verder groeien! Lees verder...

All-inclusive

We bieden als Ski-Mere dus een geheel verzorgde reis aan!

Vanaf het vertrek met de bus of eigen vervoer zorgen wij dat je vakantie begint en bij aankomst letten we op alle bagage. De liftpassen en T-shirts worden verzorgd en uitgedeeld en wij zijn je aanspreekpunt gedurende de week. En, zoals je van ons gewend bent, geven we kwalitatief goede ski- en snowboardtrainingen!

Ga je mee? Wij hebben er zin in!

Meer info hieronder.

Test en Ride center

Test gratis de nieuwste ski’s en snowboards in het testcentrum!


Het testcentrum van de Dutchweek is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel test-centrum waar diverse bekende merken ski’s en snowboards vertegenwoordigd zijn. Bij de echte experts kan je terecht met al je vragen over skiën en snowboarden, en je kan het gratis en voor niks zelf ervaren door eens met ander en nieuw materiaal de pistes af te suizen of te freeriden!

Wat ligt jou en waar kan je nou juist niet mee uit de voeten? Bij welke weers- en sneeuwomstandigheden past welk materiaal? Kom en test het uit bij het Snowtime Dutchweek Test & Ride Center bij Chalet de La Marine!

De testkaarten zitten standaard bij de boeking voor iedereen vanaf 16 jaar oud.

sfeerbeeld skiien.jpg

Covid annuleringsvoorwaarden

Ski-Mere organiseert deze reis in samenwerking met Snowtime waardoor de voorwaarden voor annuleren van Snowtime van toepassing zijn. In geval van Covid zijn er aanvullende voorwaarden van toepassing, zie voor meer informatie bijgaande link.