top of page

Wintersportreis Dutchweek Snowtime

D13885BB-0E45-460C-94FB-F14751138818_1_1

Wintersport in de meivakantie

Al vele jaren wordt er rond de meivakantie de Dutchweek Snowtime wintersportreis georganiseerd. Sinds drie jaar organiseren wij als skischool ook een reis naar de Dutchweek en dat is een groot succes. Deze superleuke sneeuwweek is namelijk meer dan een gewone wintersportvakantie. Het is een groots evenement waar natuurlijk skiën en snowboarden centraal staat, maar ook het relaxen, zonnen en de nodige après ski. 

De reis organiseren we samen met Dutchweek Snowtime Travel.

Ooit begonnen als een vriendenclub van fanatieke skiërs en snowboarders behoort de Dutchweek Snowtime nu tot een van de meest populaire wintersportvakanties van Nederland waar iedereen welkom is! Jong, oud, vrienden en families, iedereen is welkom tijdens de oerhollandse week in het sneeuwzekere Val Thorens.

Ga je met ons mee 26 april t/m 3 mei 2025

Aantrekkelijk geprijsd

Ski-Mere beschikt deze week over diverse appartementen in de accommodatie Les Balcons in Val Thorens met een aantrekkelijk tarief.  Alle weekarrangementen zijn inclusief een liftpas van 7 dagen, waar je als Ski-Mere gast maar 6 dagen voor hoeft af te rekenen. De toegang tot de après-ski feesten is gratis.

Ski- en Snowboardlessen

Je kunt zowel als beginnende skiër dan wel als vergevorderde lessen en trainingen in Val Thorens volgen, zo kun je het geleerde in de praktijk brengen én nog verder groeien! Lees verder...

Test en Ride center

Voor slechts EUR 2,50 kun je de hele week de nieuwste ski’s en snowboards in het testcentrum testen!


Het testcentrum van de Dutchweek is inmiddels uitgegroeid tot een professioneel test-centrum waar diverse bekende merken ski’s en snowboards vertegenwoordigd zijn. Bij de echte experts kan je terecht met al je vragen over skiën en snowboarden, en je kan zelf ervaren door eens met ander en nieuw materiaal de pistes af te suizen of te freeriden!

Wat ligt jou en waar kan je nou juist niet mee uit de voeten? Bij welke weers- en sneeuwomstandigheden past welk materiaal? Kom en test het uit bij het Snowtime Dutchweek Test & Ride Center bij Chalet de La Marine!

De testkaarten zijn bij te boeken voor iedereen vanaf 16 jaar oud.

4760ace6-6e61-4a0b-a99f-bfa1cc90a6cf.jpeg

Annuleringsvoorwaarden

Ski-Mere organiseert deze reis in samenwerking met Dutchweek Travelski waardoor de voorwaarden voor annuleren van Dutchweek Travelski van toepassing zijn. 

bottom of page