top of page

Algemene voorwaarden

Huis in de sneeuw
Direct boeken

Veilig online reserveren

Online reserveren en betalen bij Ski-Mere doe je via ons reserveringssysteem SkiBook en verloopt via de meest moderne en beveiligde Secure Socket Layer (SSL) procedure. Wij zorgen samen met iDEAL voor een correcte afhandeling van de betaling. Je persoonsgegevens delen wij met niemand anders.


Bij online reserveren heb je een bedenktijd van zeven dagen. Stuur binnen zeven dagen een e-mail met de annulering aan info@ski-mere.nl, dan ontvang je binnen zeven dagen je geld op uw rekening terug. Vindt de eerste les plaats binnen zeven dagen, dan vervalt de bedenktijd.

Reserveer je een les of lespakket waarvan de eerste les binnen 7 dagen plaatsvindt, dan dien je de les of het lespakket direct bij de reservering te betalen. Reserveer je langer dan 7 dagen vooruit, dan dien je van het totaalbedrag € 25,- aan te betalen. Het resterende bedrag betaal je 7 dagen voorafgaande aan de eerste les. Wanneer je telefonisch, per mail of online reserveert, kun je met iDEAL betalen. Wanneer je aan de receptie reserveert, kun je pinnen. Contant betalen is bij ons niet mogelijk omwille van veiligheid.

Indien u een factuur wenst, zal Ski-Mere € 8,50 aan administratiekosten in rekening brengen.

Alle afspraken over de lessen en diensten die daarmee verband houden ontvang je per persoonlijke e-mail. Indien er met een medewerker van Ski-Mere een andere afspraak wordt gemaakt dan staat vermeld in de algemene voorwaarden, dan wordt deze altijd bevestigd middels een e-mail.
Onze nieuwsbrief ontvangt elke cursist. Je kunt je hiervoor afmelden in je SkiBook account.

De lessen kun je tot 48 uur voor aanvang verplaatsen naar een andere dag en/of tijd. Een les vervalt indien je niet op het afgesproken tijdstip aanwezig bent of later dan 48 uur van te voren annuleert. Uitzondering; indien je later dan 48 uur van te voren online annuleert en een andere cursist boekt een les op jouw vrijgekomen plaats, dan krijg je een last-minute coulance les terug. 

Als jouw vrijgekomen plaats is ingevuld door een andere cursist, dan ontvang je daarvan een bevestiging per e-mail.

Deze les op basis van lastminute is te gebruiken vanaf het moment dat deze beschikbaar wordt gesteld bij je passen. De les is maximaal 24 uur vooruit te boeken onder voorbehoud van beschikbaarheid en geldig tot het einde van de cursus. 

Je kunt lessen inboeken op uren die beschikbaar zijn voor jou niveau. Door het volgen van lessen zal je niveau stijgen. Je ontwikkeling wordt elke les bijgehouden. Mocht het zo zijn dat je het niveau van de les die je hebt geboekt bent ontstegen kan het zijn dat we vragen deze les te verplaatsen. Meestal is er binnen het uur voorafgaand of aansluitend aan de les een hoger niveau beschikbaar.

Ski-Mere doet haar uiterste best om alle gereserveerde lessen doorgang te laten vinden. Echter: wanneer het lesuur niet met minimaal drie personen is bezet kunnen wij uw afspraak verzetten.

 

Wij verzoeken je vriendelijk om eerst bij onze receptie langs te komen, wanneer je ons voor het eerst bezoekt. Graag nemen wij je gegevens en de afspraken met je door. Daarna stellen wij het ski- of snowboardmateriaal voor je af.

 

De lespassen hebben een geldigheid van 6 of 12 maanden gerekend vanaf het moment van aanschaf (de maanden juni, juli en augustus niet meegerekend).

De 7 en 14 lessen pas zijn 6 maanden geldig. Lespassen vanaf 21 lessen zijn 12 maanden geldig.

Ski-Mere doet er alles aan om de risico’s te beperken, het beoefenen van de ski- of snowboardsport zal echter altijd risico’s met zich meebrengen. Tijdens de lessen en het vrij oefenen bent u volop in beweging en hoort onder andere vallen bij het beter leren skiën en snowboarden. Hierdoor kunnen blessures ontstaan. Een goede basisconditie helpt om blessures te voorkomen. Bij deelname aan onze lessen gaan wij uit van de aanwezigheid van een zekere basisconditie* van onze cursist.

Het is bij ons verplicht om een helm te dragen. Tevens raden we aan je armen, benen en handen af te schermen met een lange (sport)broek, een t-shirt met lange mouwen en handschoenen.
Deelnemen aan ski- of snowboardlessen geschiedt volledig op eigen risico. Ski-Mere is niet aansprakelijk voor enige, tijdens de lessen opgelopen schade of letsel van of aan de deelnemer, of enige door de deelnemer tijdens de lessen of vrij oefenen veroorzaakte schade of letsel aan derden, tenzij er sprake is van opzet of bewuste roekeloosheid aan de zijde van Ski-Mere

* Indien u de vierde verdieping van een trappenhuis zonder stoppen en zonder buiten adem te raken kunt bereiken, heeft u voor ons voldoende basisconditie om aan onze ski- en snowboardlessen deel te nemen.

Les tegoeden worden niet gerestitueerd, met uitzondering bij annulering van online gereserveerde lessen binnen de bedenktijd. Lessen zijn niet overdraagbaar.
 

Het is niet toegestaan eigen consumpties bij ons te nuttigen. Indien u iets mist in ons assortiment, laat het ons dan weten! Een volgende les proberen wij uw favoriete consumptie op voorraad te hebben.

Je gegevens worden bij Ski-Mere geregistreerd volgens de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Voor de financiële afwikkeling en ons leerling volgsysteem worden de volgende gegevens bewaard; naam, adres, telefoon nummer, e-mailadres, e-mail correspondentie, leeftijd, ski- en/of snowboardniveau, profielfoto, de lessen die je hebt gevolgd en gaat volgen. Je gegevens zijn alleen beschikbaar voor jezelf en onze medewerkers.

Hoe gaan wij om met uw persoonsgegevens?
Ski-Mere voldoet aan de wet bescherming persoonsgegevens met ingangsdatum 25 mei 2018. Je vindt ons privacy statement onderaan elke pagina.

Bedenktijd

Betaling

E-mail en nieuwsbrief

Verplaatsen van de les

Niveau ontwikkeling

Verzetten les door Ski-Mere

Eerste bezoek

Geldigheidsduur lespassen

Eigen risico

Tegoeden

Consumpties

Persoonlijke gegevens

Hoe gaan wij om met persoonsgegevens

Voorwaarden kinder- voordeelcursus

Voordeelcursus voor kinderen
Jullie zoon of dochter krijgt voor een vaste periode één uur les op dezelfde tijd en/of dag. Het groepje bestaat uit maximaal 6 of 8 leeftijdgenoten. Afhankelijk van het skiniveau maakt de leraar een indeling in drie- of viertallen, welke om de beurt skiën/snowboarden, zodat elk kind op het juiste niveau les krijgt. Voor de duur van de cursus is een vaste leraar ingeroosterd. Wordt deze leraar vervangen vanwege ziekte of vakantie, dan vindt er middels ons leerlingvolgsysteem een goede overdracht plaats. 

Contact ouders en leraar

Wij verzoeken de ouders niet in de hal waar het kind les heeft te blijven. Het kind zal pas aandacht voor de leraar hebben op het moment dat de ouders uit het zicht zijn. Ouders kunnen vanuit onze ski lounge de kinderen prima zien. De kinderen kunnen zich dan focussen op zichzelf in een spiegel.

De eerste les is het eerste contactmoment met de leraar. De leraar zal met de kinderen en de ouders kennis maken. De laatste vijf minuten van de les hebben de ouders de gelegenheid om naast het bordes te kijken en te evalueren met de leraar. 

De leraar zal vragen aan de ouders of hun kind het naar de zin heeft en vertellen waar hij/zij mee bezig is en wat ons beleid is. Deze stap zal de derde en vijfde les worden herhaald. De laatste les is de diploma uitreiking. De cursus wordt hiermee afgesloten en de ouders worden uitgenodigd om een vervolg cursus voor hun kind te boeken.

Annuleringsvoorwaarden voordeelcursus kinderen

Mocht je kind de eerste les niet leuk vinden, dan kun je de rest van de cursus annuleren. Wij restitueren dan het cursusgeld minus de kosten van de eerste les. Mocht je kind bij twijfel toch doorgaan en de tweede les wederom niet leuk vinden, dan kun je nog steeds annuleren. Wij restitueren dan het cursusgeld minus de kosten van de eerste twee lessen. De annulering dien je door te geven via info@ski-mere.nl op de dag waarop de betreffende skiles heeft plaatsgevonden. Let op; wij rekenen € 10,- annuleringskosten. 

Verplaatsen van een training

Bij deze voordeelcursus kun je een training niet verplaatsen van het ene vaste moment naar een ander moment. 

 

Wel ontvang je een inhaaltraining op basis van lastminute indien;

  1. je minimaal twee dagen (48 uur) voor de verhinderde trainingsdatum annuleert 

  2. je de annulering zelf doet via je SkiBook account

Deze inhaaltraining op basis van lastminute is;

  1. meteen te gebruiken vanaf het moment van annuleren 

  2. is maximaal 24 uur vooruit te boeken 

  3. onder voorbehoud van beschikbaarheid 

  4. geldig tot het einde van de cursus 

bottom of page