7 lessen pas

5%20Mrt_Apr%20cursus_edited.jpg

7 lessen pas

Wil je je conditie of techniek bijschaven of de eerste beginselen van het skiën of boarden leren? 

Koop dan de 7 lessen pas.

De lessen of trainingen volg je op elk gewenst moment. Dit kan elke week op een vaste dag en tijd bij dezelfde instructeur maar mag ook elke week op een andere dag en tijd bij verschillende instructeurs. Ook kun je twee of drie keer in de week komen trainen als dat beter uitkomt. Kortom maximale flexibiliteit!

 

De lessen kun je online boeken en verplaatsen (tot 24 uur van te voren). Je boekt een lessenserie van tevoren en kunt alle lessen zelf inplannen. Dit kan ineens, maar hoeft niet.

De 7 lessen pas is 6 maanden geldig gerekend vanaf het moment van aanschaf (de maanden juni, juli en augustus niet meegerekend).

Wil je nog meer prijsvoordeel dan kun je ook kiezen voor een 14 lessen pas of meer. Zie voor de mogelijkheden ons overzicht met tarieven.

Tarieven

7 losse lessen

7 lessen pas

Korting

Prijs per les

€ 245,-

€ 206,50

€ 38,50

€ 29,50

Alle lessen zijn inclusief materiaal, gebruik rolpiste en leraar

Tot nader order hanteren wij Corona maatregelen die wij conform de richtlijnen vanuit het RIVM en het NOC.NSF up to date houden.

De overige voorwaarden vind je hier.

Met max 2 pers op de piste

7 lessen pas max twee op de baan

€ 248,50 pp

Prijs per les

€ 35,50

Alle lessen zijn inclusief materiaal, gebruik rolpiste en leraar.

De lessen zijn allen te boeken met twee personen tegelijk en via de receptie.

Wil je met je partner of met een vriend(-in) de piste voor je alleen dan kun je er voor kiezen om lessen te boeken voor maximaal twee personen op de baan. Hierdoor heb je meer ruimte. Je wisselt om de 7,5 minuut met andere cursisten. 

Startdatums

Deze lessen kunnen op elk beschikbaar gewenst moment worden ingeboekt.