top of page

Wintersportbeurs bij Ski-Mere

Foto skibeurs Ski-Mere_edited.jpg

Wintersportbeurs

Zaterdag 7 oktober en zondag 8 oktober heeft Ski-Mere Open Dag én een Wintersportbeurs in de Skischool tijdens ons Officiele Opening-van-het-seizoens-weekend! Deze Skibeurs wordt georganiseerd in samenwerking met VANDENBERG Surf & Snow die een vestiging hebben in Almere (Duin).

Tijdens de Open Dag kun je een proefles volgen, kijken naar de lessen of demonstraties, shoppen bij de Wintersportbeurs met korting tot 50%, of gezellig wat drinken in onze skilounge. Uiteraard staan wij klaar voor al jullie vragen over lessen, skiën, materiaal en meer!

Over VANDENBERG

Sinds 1980 is Van den Berg een toonaangevend bedrijf op het gebied van water en wintersport. Ze geven eerlijk & vrijblijvend advies en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste trends en staan voor kwaliteit. 

Bij Van den Berg doen ze aan bootfitting en hebben ze professioneel opgeleid personeel met ruime kennis van wintersportmateriaal, zodat je altijd goed advies krijgt. Wil je advies? Kom dan naar de Wintersportbeurs bij Ski-Mere!

Proeflessen

Ken je iemand die nog nooit op de rolpiste heeft geskied of geboard of wil je het zelf een keer proberen, op zaterdag 7 oktober en zondag 8 oktober kun je tegen gereduceerd tarief een proefles van 20 minuten boeken. Reserveren gewenst!

Wanneer: 7 en 8 oktober

Tijden: Van 9.00 - 17.00 uur

Waar: Ski-Mere - Televisieweg 81-2

Gratis entree en gratis parkeren voor de deur!

materiaal, pistetoegang en leraar zijn inbegrepen in de prijs!

bottom of page