top of page

Cursus voorwaarden

Huis in de sneeuw
Direct boeken

Cursusvoorwaarden kinderen

Voordeelcursus voor kinderen
Jullie zoon of dochter krijgt voor een vaste periode één uur les op dezelfde tijd en/of dag. Het groepje bestaat uit maximaal 6 of 8 leeftijdgenoten. Afhankelijk van het skiniveau maakt de leraar een indeling in drie- of viertallen, welke om de beurt skiën/snowboarden, zodat elk kind op het juiste niveau les krijgt. Voor de duur van de cursus is een vaste leraar ingeroosterd. Wordt deze leraar vervangen vanwege ziekte of vakantie, dan vindt er middels ons leerlingvolgsysteem een goede overdracht plaats. 

Contact ouders en leraar

Wij verzoeken de ouders niet in de hal waar het kind les heeft te blijven. Het kind zal pas aandacht voor de leraar hebben op het moment dat de ouders uit het zicht zijn. Ouders kunnen vanuit onze ski lounge de kinderen prima zien. De kinderen kunnen zich dan focussen op zichzelf in een spiegel.

De eerste les is het eerste contactmoment met de leraar. De leraar zal met de kinderen en de ouders kennis maken. De laatste vijf minuten van de les hebben de ouders de gelegenheid om naast het bordes te kijken en te evalueren met de leraar. 

De leraar zal vragen aan de ouders of hun kind het naar de zin heeft en vertellen waar hij/zij mee bezig is en wat ons beleid is. Deze stap zal de derde en vijfde les worden herhaald. De laatste les is de diploma uitreiking. De cursus wordt hiermee afgesloten en de ouders worden uitgenodigd om een vervolg cursus voor hun kind te boeken.

Annuleringsvoorwaarden voordeelcursus kinderen

Mocht je kind de eerste les niet leuk vinden, dan kun je de rest van de cursus annuleren. Wij restitueren dan het cursusgeld minus de kosten van de eerste les. Mocht je kind bij twijfel toch doorgaan en de tweede les wederom niet leuk vinden, dan kun je nog steeds annuleren. Wij restitueren dan het cursusgeld minus de kosten van de eerste twee lessen. De annulering dien je door te geven via info@ski-mere.nl op de dag waarop de betreffende skiles heeft plaatsgevonden. Let op; wij rekenen € 10,- annuleringskosten. 

Verplaatsen van een training

Bij deze voordeelcursus kun je een training niet verplaatsen van het ene vaste moment naar een ander moment. 

 

Wel ontvang je een inhaaltraining op basis van lastminute indien;

  1. je minimaal twee dagen (48 uur) voor de verhinderde trainingsdatum annuleert 

  2. je de annulering zelf doet via je SkiBook account

Deze inhaaltraining op basis van lastminute is;

  1. meteen te gebruiken vanaf het moment van annuleren 

  2. is maximaal 24 uur vooruit te boeken 

  3. onder voorbehoud van beschikbaarheid 

  4. geldig tot het einde van de cursus 

Deze voorwaarden. zijn ook van toepassing op de vakantiecursussen voor volwassenen zoals de Herfstcursus, Kerstcursus of Krokuscursus.

bottom of page