Corona Maatregelen

Corona.JPG

Coronavirus (COVID-19)

Voor jullie en onze veiligheid hanteren wij in verband met het COVID-19 virus een aangepast protocol. Wij baseren ons op de richtlijnen van het RIVM en het NOC.NSF en passen onze maatregelen aan wanneer de actualiteit daartoe aanleiding geeft. Voor meer informatie klik hier.

Maatregelen Ski-Mere

Vanaf 6 november zal iedereen boven de 18 jaar die het pand betreed gevraagd worden zijn QR code te laten scannen. Naast de CTB controle is het dragen van een mondkapje verplicht, behalve tijdens het skiën of snowboarden. 

 

Daarnaast hangen de overige maatregelen en hygiëneregels die wij hanteren  bij de ingang van de skischool en worden binnen herhaald. 

Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen zijn er looproutes waar iedereen zich aan moet houden, hierbij gaan de cursisten aan een kant de piste op en aan de andere kant de piste weer af. Ook bij binnenkomst volg je de route voor de uitgifte en het aantrekken van de materialen.

Ook kunnen jullie als cursisten een aantal maatregelen nemen om de verspreiding kansen de minimaliseren:

- maximaal een ouder per kind

- kom maximaal 10 minuten voor aanvang van de les

- volg de aangegeven looproutes

- gebruik, indien in je bezet, eigen materiaal (schoenen en helm)

Gezondheidsklachten

Ervaar je gezondheidsklachten die gerelateerd kunnen zijn aan het COVID-19 virus? 

Blijf dan alsjeblieft thuis en annuleer de training door te mailen naar info@ski-mere.nl. De training wordt geannuleerd, maar je houdt conform onze aanvullende COVID-19 virus annuleringsvoorwaarden een lastminute inhaalles tegoed. Dit kan tot 2 uur voor aanvang van de geplande skiles.

CONVID-19 virus 

annuleringsvoorwaarden

Onze bestaande annuleringsvoorwaarden zijn uitgebreid met COVID-19 Virus annuleringsvoorwaarden. Indien je niet kunt of mag komen in verband met COVID-19 Virus, kun je tot 2 uur voorafgaand aan de les kosteloos annuleren. Dit kun je doen door een mail te sturen naar info@ski-mere.nl.

Indien je een enkele les annuleert, krijg je hiervoor een lastminute les tegoed. Indien je een hele cursus wilt annuleren is het mogelijk om het tegoed te gebruiken voor een andere cursus of flexlessen. Het prijsverschil ten opzichte van de geannuleerde cursus zal worden doorberekend.