Corona Maatregelen

Corona.JPG

Coronavirus (COVID-19)

Voor jullie en onze veiligheid hanteren wij in verband met het COVID-19 virus een aangepast protocol. Wij baseren ons op de richtlijnen van het RIVM en het ROC.NSF en passen onze maatregelen aan wanneer de actualiteit daartoe aanleiding geeft. Voor meer informatie klik hier.

Maatregelen Ski-Mere

Per direct is onze horeca voor 3 weken (tot 20 oktober) gesloten voor het nuttigen van consumpties.

 

De maatregelen en hygiëneregels die wij hanteren hangen bij de ingang van de skischool en worden binnen herhaald.

Om de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen staan er tot 1 januari 2021 maximaal 2 volwassenen op de rolpiste. Voor kinderen (t/m 14 jaar) hanteren we maximaal 3 kinderen tegelijk op de rolpiste.

Tevens desinfecteren we de balk en al het materiaal na elke les. Tevens heeft elke leraar een mondkapje bij zich welk gedragen wordt op het moment dat de leraar genoodzaakt is binnen een straal van 1,5 meter afstand tot de cursist te komen.

Ook kunnen jullie als cursisten een aantal maatregelen nemen om de verspreiding kansen de minimaliseren:

- kom maximaal 10 minuten voor aanvang van de les

- volg de aangegeven looproutes

- draag (dunne) handschoenen tijdens het lessen

- gebruik, indien in je bezet, eigen materiaal (schoenen en helm)

- kom bij kinderlessen slechts met één volwassene als begeleiding. 

Gezondheidsklachten

Ervaar je gezondheidsklachten die gerelateerd kunnen zijn aan het COVID-19 virus? 

Blijf dan alstublieft thuis en annuleer de training door te mailen naar info@ski-mere.nl. De training wordt geannuleerd, maar je houdt conform onze aanvullende COVID-19 virus annuleringsvoorwaarden een inhaalles tegoed. Dit kan tot 2 uur voor aanvang van de door u geplande skiles.

CONVID-19 virus 

annuleringsvoorwaarden

Onze bestaande annuleringsvoorwaarden zijn uitgebreid met COVID-19 Virus annuleringsvoorwaarden. Indien je niet kunt of mag komen in verband met COVID-19 Virus, kun je tot 2 uur voorafgaand aan de les kosteloos annuleren. Dit kun je doen door een mail te sturen naar info@ski-mere.nl.

Indien je een enkele les annuleert, krijg je hiervoor een lastminute les tegoed. Indien je een hele cursus wilt annuleren is het mogelijk om het tegoed te gebruiken voor een andere cursus of flexlessen. Het prijsverschil ten opzichte van de geannuleerde cursus zal worden doorberekend.

  • White Google Places Icon
  • Facebook Social Icon

Alle rechten voorbehouden ® 2018 - Ski-Mere B.V.

Ski-Mere, Televisieweg 81-2, 1322 AK Almere, Info@ski-mere.nl, tel 06 29 39 58 94, Privacy statement