top of page
Collage van skiërs en snowboarders in de sneeuw.

Skiën of Snowboarden bij Ski-Mere

Wees er op tijd bij om een plekje in de cursus of bij je favoriete leraar op een voor jou gewenste tijd vast te leggen. De lessen voor seizoen 23/24 staan online en zijn te boeken. De favoriete tijden lopen snel vol. Dus ons advies is, boek op tijd om teleurstellingen te voorkomen!

 

Open Dagen en Wintersportbeurs

In het weekend van 7 en 8 oktober hebben we weer de Open Dagen met een Wintersportbeurs. Proeflessen zijn €5,- en kun je reserveren. Kom kijken bij de lessen of demonstraties!

De Wintersportbeurs heeft koopjes tot 50% en is deze keer in samenwerking met VANDENBERG Surf & Snow. 

Gratis entree, gratis parkeren. De open dagen zijn van 9.00 tot 17.00 uur.  Glühwein en koffie staan klaar!

Maak nu ook gebruik van de voorseizoensactie! Bij elke lessenpas van 7 of meer krijg je tijdelijk 1 les extra. De lespassen zijn 6 tot 12 maanden geldig.

Waarom skiën bij Ski-Mere?

Even je skikunsten bijspijkeren om goed beslagen ten ijs op wintersport te gaan? Of wil je alvast je conditie opkrikken zodat je zonder moeite de piste af kan, of de kinderen of jezelf de beginselen van het skiën aanleren voor je op vakantie gaat? Dan is het nu tijd om ski- of snowboardlessen te nemen op de rolpiste van Ski-Mere!

Zeker zijn van lessen op de dag van jouw voorkeur? Reserveer nu

Het leukste wintersport spel te krijgen bij Ski-Mere!

Ski d'Alpine is een fantastische wintersport bordspel van 10 Cate Games en staat voor samenzijn, verrassingen, een beetje 

strijd, maar vooral voor heel veel speelplezier.                        

Leuk om cadeau te doen tijdens de         

feestdagen.            

Voor meer info klik op het spel!             

 

Ski d’Alpine.png

Workout op de Ski-Mere rolpiste

Naast leren skiën kun je bij ons ook terecht voor een total workout op de piste; Skiën in plaats van naar de sportschool, gewoon in Almere!.  Benieuwd naar de mogelijkheden, tarieven of meteen jouw skiles, snowboardles of seizoenspas reserveren? Check dan de reserveringspagina via onderstaande button.

Opleiding tot ski instructeur

Ook dit seizoen mogen we weer in samenwerking met de NskiV een opleiding tot ski instructeur Niveau 2 verzorgen bij ons in de skischool. Ben je een gevorderde skiër en wil je van je hobby je (bij)baan maken, meld je dan aan via deze link.

20200908_192824_edited.jpg
bottom of page