top of page
  • ski-mere

Ski-Mere bestaat 2 jaar

Ski-Mere is precies 2 jaar open! Wat is het snel gegaan en wat lijkt het alweer lang geleden. Zoveel nieuwe mensen die bij ons zijn gekomen en nu vaste klanten zijn. Zoveel mensen die hun eerste meters op de ski’s of het snowboard hebben gemaakt op onze rolpistes maar ook zeer ervaren skiërs en snowboarders die nóg beter zijn geworden. Ook naast het skiën en snowboarden hebben we een super drukbezochte wintersportbeurs georganiseerd, zijn we de start en finish locatie geweest voor de Après Ski Run, hebben we bedrijfsuitjes georganiseerd en kinderfeestjes, familiefeesten en verjaardagen gevierd en 28 niveau 2 ski instructeurs opgeleid. We hebben inmiddels al vele ski’s en snowboards voorzien van scherpe kanten en een nieuwe wax-laag. Kortom, we zijn super trots op Ski-Mere en alles wat we de afgelopen twee jaar hebben gedaan met en voor onze klanten.

Maar wat zijn we in rare tijden terecht gekomen. We gaan ervoor, en gelukkig draaien de rolpistes nog steeds! Maar ook voor ons, als startend bedrijf, is het een lastige periode. De wintersport is onzeker en de noodzaak voor mensen om skilessen te nemen neemt daardoor af. We doen ons best om in te springen op behoeftes die er wel zijn; meer losse trainingen, korte cursussen, workout-combinaties van ski-fit en skiën en korting bij het afnemen van meerdere cursussen of losse lessen. Ook organiseren we nog steeds uitjes voor groepen zoals kinderfeestjes, sport- of werk teams of een familie uitje. Uiteraard met de focus op het skiën en nu helaas tijdelijk zonder drankje en/of hapje.

We hopen dat jullie, klanten, vrienden, bekenden of geïnteresseerden, Ski-Mere-fan blijven en ook dit jaar bij ons komen lessen of trainen. Zo hebben we de korte kerstcursus in de kerstvakantie, en kun je heel makkelijk een losse, of zelfs last-minute-les inplannen. Wil je nog een hele cursus doen? De januari/februari cursus is ook te boeken!

We houden vol, en hopen jullie allemaal weer snel te zien! Natuurlijk het liefst ook weer gezellig aan de bar met een drankje of hapje zodra het weer mag.

Liefs, namens het gehele Ski-Mere team,


Minke


137 weergaven
bottom of page