top of page

Vanaf welke leeftijd?

Kinderen vanaf 3,5 jaar kunnen les krijgen op de rolpiste. Er zijn verschillende leeftijdsgroepen, waarbij het lesprogramma afgestemd is op de leeftijd en niveau van het kind.

Kinderen van 3,5 tot 6 jaar kunnen worden ingeschreven voor de Bambicursus waar je de beginselen van het skiën leert.

Bij Ski-Mere werken we voor de verschillende leeftijdsgroep met meerweekse cursussen. Kinderen leren het meest als ze een aantal weken achter elkaar komen skiën. Dit gebeurt met hetzelfde groepje met (meestal) dezelfde leraar, zodat het vertrouwd aanvoelt. De groep bestaat uit maximaal 6 personen die vervolgens in groepjes van 3 tegelijk op de baan staan. Bij de bambi's bestaat de groep uit maximaal 8 kinderen die in groepjes van 4 tegelijk op de baan staan. De bambi lessen worden gegeven door twee leraren of een leraar en een assistent/stagiair.

Voor kinderen vanaf 9 jaar zijn er ook lespassen van 7 lessen of een veelvoud hiervan. Deze lessen zijn flexibeler in te plannen, dit kan handig zijn als je kind niet elke week op een vaste dag en/of tijd kan.

Een helm dragen op de rolpiste is verplicht. 

Skimateriaal (helm, ski's, schoenen), piste gebruik en een leraar is inbegrepen bij de lesprijs. Eigen schoenen of helm mag je natuurlijk meenemen. 

Tijdens de les wachten de ouders in de skilounge. Koffie en lekkers is daar te verkrijgen. 

Peuters en kleuters

We begrijpen dat je als ouder met een geruster hart op wintersport gaat als je peuter of kleuter ook de beginselen van het skiën onder de knie krijgt. Speciaal daarvoor hebben we de de bambicursus.

In de bambicursus kunnen kinderen van 3,5 t/m 5 jaar kennismaken met skiën.

Wat zijn ski’s, hoe trek ik ze aan, hoe beweeg ik op mijn ski’s, leer je een stukje glijden en doen we veel spelletjes op ski’s. Door je peuter of kleuter deel te laten nemen aan de bambiklas kunnen ze zich aan het eind van de cursus vrij bewegen op de ski’s en zijn de eerste bochtjes geskied. 

Kindercursus.HEIC

Kinderfeestje

Supergaaf, je kinderfeestje vieren op de ski's of snowboard! Voor alle kinderen die dol zijn op skiën of die heel graag vriendjes en vriendinnetjes willen laten kennismaken met skiën, is een kinderfeestje bij Ski-Mere superleuk!

Op een leuke en verantwoorde manier krijgen de kinderen ski- of snowboardles. De leraar past het niveau aan aan de groep en per deelnemer, het is dus niet nodig dat alle kinderen op het partijtje hetzelfde niveau hebben. 

Verjaardagsfeestjes zijn mogelijk vanaf 6 jaar oud. Zie voor meer informatie, tarieven en boeken -> Kinderfeestje.

Annuleringsvoorwaarden

Het kan natuurlijk zijn dat na een of twee lessen blijkt dat skiën niets voor je kind is. De rest van de cursus annuleren is in zo'n geval mogelijk.

 

Mocht je kind de eerste les niet leuk vinden, dan is het mogelijk om de rest van de cursus te annuleren. Bij annuleren restitueren wij het cursusgeld minus de kosten voor de eerste les.

Mocht je kind bij twijfel toch doorgaan en de tweede les wederom niet leuk vinden, dan is het alsnog mogelijk om de cursus te annuleren. Wij restitueren in dat geval het cursusgeld minus de kosten van de eerste twee lessen.

De annulering dient doorgeven te worden via info@ski-mere.nl op de dag waarop de betreffende skiles heeft plaatsgevonden. Vermeld hierbij alstublieft ook het rekeningnummer waarop het bedrag teruggestort mag worden. Let op; wij rekenen € 10,- annuleringskosten. Zie ook onze cursusvoorwaarden.

bottom of page